останнім часом з'являється все більше інформації про новий доступному смартфон від Google, а саме про Pixel 4a. Тепер же в мережу злили характеристики гаджета.

Google Pixel 4a, gizchina

Завдяки інформації в тестових базах даних GeekBench v4 стали відомі результати його роботи і деякі технічні характеристики. Зокрема, була підтверджена інформація про те, що смартфон отримає Android 10 з коробки, 6 ГБ оперативної пам'яті і чіп Qualcomm Snapdragon 730 з максимальною частотою ядра до 1,8 ГГц. Як очікується, смартфон не буде підтримувати 5G.

Первинний тест показав наступні результати. У одноядерних і багатоядерних режимах Pixel 4a набрав 2529 балів і 6366 балів відповідно. На жаль, у нас немає більше деталей від GeekBench.

За попередньою інформацією, пристрій отримає 5,81-дюймовий OLED-дисплей з роздільною здатністю 2340 × 1080 (FullHD +). Фронтальна камера розташована у вигляді круглого отвору в лівому верхньому кутку. Ємність акумулятора повинна становити 3080 маг з підтримкою швидкої зарядки 18 Вт.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Google, gettyimages
Google, gettyimages

Незважаючи на OLED-матрицею, сканер відбитків пальців буде розташовуватися традиційно для пристроїв Pixel на задній панелі. Також смартфон отримає 3,5-мм аудіороз'єм і USB Type-C. Продажі повинні початися з 22 травня, ціна нового смартфона, швидше за все, почнеться з $ 399. При такій ціні він стане прямим конкурентом iPhone SE 2020.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що на Евересті з'явився 5G-сигнал. На вершині встановили вежу, яка поліпшить покриття мережі на найближче відстань від вершини.

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали, що ігри, які будуть доступні безкоштовно для власників PlayStation 4 цього місяця. Ігор всього дві, але вони досить цікаві, судячи з відгуків критиків і самих гравців.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Sony запатентувала нові навушники, які чудово підійдуть спортсменам, особливо тим, хто носить шоломи. Завдяки унікальній конструкції, вся “начинка” знаходиться трохи нижче, так що контактувати з шоломом ніяк не буде.