Компанія Murmuration Technology з Кривого Рогу показала зразок міського комерційного електромобіля CoolOn. Правда, це не кінцевий варіант фургона, проект знаходиться в процесі розробки, повідомив провідний інженер Віталій Бризгалов в Facebook. Однак, навіть на цій стадії проекту новинка виглядає просто приголомшливе. Величезне лобове скло додає автомобілю футуристично.

За його словами, фірма намагається використовувати максимальну кількість комплектуючих вітчизняного, в тому числі власного виробництва, так що на химерні деталі не варто сподіватися.

CoolOn

Українська електрокар CoolOn відповідає таким характеристикам: довжина – 5 м, ширина – 1,7 м, висота – 2,1 м. Такий фургон має величезну кількість варіацій модифікацій і комплектності.

Двигун для електромобіля потужністю від 30 до 80 кВт в компанії розробили самостійно. Це модернізований вентильний реактивний двигун, де в два рази менше міді, що істотно знижує вартість. Звичайно, порівняно з ДВЗ він набагато екологічніше.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Машину оснастять безпечним літієвим акумулятором LiFePO4 ємністю 40 кВт⋅год, що забезпечить рух на 200 км без підзарядки. Модульна конструкція дозволяє збільшувати або зменшувати акумулятор, залежно від потреб і уподобань.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що на Евересті з'явився 5G-сигнал. На вершині встановили вежу, яка поліпшить покриття мережі на найближче відстань від вершини.

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали, що ігри, які будуть доступні безкоштовно для власників PlayStation 4 цього місяця. Ігор всього дві, але вони досить цікаві, судячи з відгуків критиків і самих гравців.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Sony запатентувала нові навушники, які чудово підійдуть спортсменам, особливо тим, хто носить шоломи. Завдяки унікальній конструкції, вся “начинка” знаходиться трохи нижче, так що контактувати з шоломом ніяк не буде.