Зарубіжні ЗМІ повідомляють, що Facebook намагався зробити свої додатки Android більш красивими з допомогою нових функцій. Інженер-програміст Джейн Маньчун Вонг виявила нову функцію кілька тижнів тому. Адаптивна версія для створення кольорового фону витягує кольору з картинки, щоб вивести фон для аватарки, грунтуючись на колір.

Новий інтерфейс Facebook, gizchina

Джейн нещодавно виявила нове оновлення. Здається, що Facebook покращує цю функцію, щоб зробити її більш красивою і практичною. Завдяки новій функції дизайн не здається таким грубим.

Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay
Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay

Хоча нова функція Facebook все ще перебуває на експериментальній стадії, ми думаємо, що ці адаптивні кольору почнуть з'являтися на Facebook в найближчі тижні. Можливо, компанія додасть передвстановлені колірні варіації, щоб кожен користувач зміг налаштувати їх за своїм бажанням.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що оновлення прошивки iPhone до iOS 13.5 спростить розблокування смартфона в масці. Тепер система працює набагато швидше і продуктивніше, підлаштовуючись під сучасні тенденції. Правда, код-пароль ніхто не відміняв.

Як повідомляв Знай.uа, компанію Xiaomi обвинуватили в стеженні за користувачами. Виявляється, система смартфона і фірмовий браузер відстежує активність користувачів, дані відправляються на сервери Xiaomi. У компанії говорять, що дані добре зашифровані.

Також Знай.uа повідомляв, що крутий бюджетник Google Pixel 4a засвітився на тестах продуктивності. Як очікувалося, смартфон не буде підтримувати 5G мережу, але отримає величезний приріст у швидкості роботи.