Telegram подолав позначку в 500 мільйонів завантажень з Google Play Store в розпал пандемії COVID-19. Оскільки програма не встановлено на такі пристрої, як інші програми для обміну повідомленнями, це неймовірний крок для Telegram.

Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay
Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay

Однак додатком ще належить пройти довгий шлях, щоб наздогнати своїх конкурентів. WhatsApp, що належить Facebook, нещодавно завантажив п'ять мільярдів, а Google Messages - один мільярд завантажень.

Telegram був в змозі успішно конкурувати з іншими додатками, тому що у нього є наскрізне шифрування. Все більше користувачів починають усвідомлювати це з-за зростаючих проблем з конфіденційністю.

Додаток також має цікаві функції, такі як хмарне сховище, папки і міжплатформна підтримка. Telegram також завоював лояльність деяких користувачів завдяки своєму настільного додатком.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

дівчина зі смартфоном у руках, фото Pxhere
дівчина зі смартфоном у руках, фото Pxhere

минулого місяця Telegram заявив, що працює над створенням функції захищеного відеодзвінка, щоб конкурувати з Zoom і Houseparty, але в даний час немає докладних відомостей про те, коли ця функція буде запущена. Раніше команда Telegram оголосила новий рекорд - 400 мільйонів людей в усьому світі використовують додаток.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що оновлення прошивки iPhone до iOS 13.5 спростить розблокування смартфона в масці. Тепер система працює набагато швидше і продуктивніше, підлаштовуючись під сучасні тенденції. Правда, код-пароль ніхто не відміняв.

Як повідомляв Знай.uа, компанію Xiaomi обвинуватили в стеженні за користувачами. Виявляється, система смартфона і фірмовий браузер відстежує активність користувачів, дані відправляються на сервери Xiaomi. У компанії говорять, що дані добре зашифровані.

Також Знай.uа повідомляв, що крутий бюджетник Google Pixel 4a засвітився на тестах продуктивності. Як очікувалося, смартфон не буде підтримувати 5G мережу, але отримає величезний приріст у швидкості роботи.