Відомий інсайдер ігрового видання GamesBeat Джеффрі Грабб опублікував в соцмережі Twitter пост із інформацією про те, що компанія Sony збирається представити громадськості консоль PS5 вже 4 червня 2020 року. Правда, це буде онлайн захід, так що кожен бажаючий зможе оцінити консоль відразу ж під час анонсу. Що стосується дати запуску PlayStation 5 в продаж, то назвати таку в даний час експерт не може, тому що з такою датою ще не визначилася сама компанія Sony. Втім, експерти прогнозують на кінець 2020 року, або ж на початок 2021 року.

Фото Sony.com
Фото Sony.com

Ігрова приставка PS5 буде продаватися приблизно за $ 500. Втім, звичайно, точна вартість даної консолі залежить від безлічі факторів, у тому числі від того, в якій країні відбувається її покупка і в якому саме магазині. Варто відзначити, що консоль від Microsoft, Xbox X Series буде коштувати в районі 450 доларів, що теж вплине на популярність обох консолей.

до Речі, раніше інсайдер повідомляв, що власники PS5 зможуть оцінити гру з допомогою демо-версії миттєво, без додаткового скачування файлів.

Sony, gettyimages
Sony, gettyimages

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що оновлення прошивки iPhone до iOS 13.5 спростить розблокування смартфона в масці. Тепер система працює набагато швидше і продуктивніше, підлаштовуючись під сучасні тенденції. Правда, код-пароль ніхто не відміняв.

Як повідомляв Знай.uа, компанію Xiaomi обвинуватили в стеженні за користувачами. Виявляється, система смартфона і фірмовий браузер відстежує активність користувачів, дані відправляються на сервери Xiaomi. У компанії говорять, що дані добре зашифровані.

Також Знай.uа повідомляв, що крутий бюджетник Google Pixel 4a засвітився на тестах продуктивності. Як очікувалося, смартфон не буде підтримувати 5G мережу, але отримає величезний приріст у швидкості роботи.