GAC є одним з найбільш цікавих китайських виробників. До того ж, компанія не копіює дизайн інших авто завдяки співпраці з іншими автовиробниками, так що корпорації доводиться придумівать щось своє. Те, що відрізняє їх автомобілі від інших.

GAC GS8 S, autocentre

У гонитві за рівнем визнаних компаній китайський виробник створив цікаву модель — кросовер GAC GS7. Тепер же автомобіль отримав рестайлінг, а також змінена назва на GAC GS8. Проте, користувачі мережі і автолюбителі почали сумніватися у правильності рішень компанії, так як після модифікації автомобіль став виглядати як мінімум дивно.

Почнемо з приємного. Китайський кросовер, який, напевно, замислювався як своєрідна альтернатива дорогому Toyota Land Cruiser 200, тепер виглядає ще суворіше. Фальшрадіаторная решітка стала більшою, горизонтальні поперечини змінилися вертикальними “іклами”, а бампер отримав більш сувору пластику. Радіаторна решітка чимось нагадує BMW X7, але тільки якщо віддалено, і з деякими з деталей.

Тепер погані новини. Китайські покупці не дуже-то шанують повний привід, тому GS8 S після оновлення буде виключно передньопривідним, а також кліренс помітно зменшився аж на 3 див. Таке точно не сподобається любителям справжнього бездоріжжя.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

до Речі, ціна стартує від 22.5 тисяч доларів.

GAC GS8 S, autocentre

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти розповіли, які автомобілі викрадають найчастіше. Звичайно ж, під прицілом дорогі автомобілі, так як і можна вигідно продати, або ж розібрати на деталі і продавати окремо частинами. Серед усіх крадених авто в Україні лідирують автомобілі марки Toyota.

Як повідомляв Знай.иа експерти назвали дату виходу Sony PlayStation 5. Інсайдери очікують, що новинку покажуть вже 4 червня, так що чекати залишилося трохи менше місяця. Ми практично всі знаємо про консолі, крім її зовнішнього вигляду. Однак до початку літа ми побачимо, як новинка відрізняється від свого попередника, якого показали публіці ще в 2013 році.

Також Знай.иа повідомляв, що компанія Facebook готує велике оновлення для користувачів. Звичайно ж, мова поки йде про Android-версії, а зміни торкнуться самого додатка соцмережі. Швидше за все, найближчим часом оновлення з'явиться і на iPhone.