Нарешті, після довгого очікування, прем'єра Microsoft Xbox Series X відбудеться 7 травня. Компанія продемонструє безліч сторонніх ігор. Однак, якщо ви хочете подивитися, як будуть виглядати власні ігри Microsoft Xbox X Series то доведеться почекати.

Xbox Series X, gizchina

У березні Microsoft оголосила про повних специфікаціях Xbox Series X. Консоль поставляється з 8-ядерним процесором AMD, а графічна карта має 52 комплекту CU, тобто 3328 потокових процесорів. Вже є битва на фінішній прямій між Xbox Series X і Sony PlayStation 5. На даний момент ми більше знаємо про Xbox X Series, ніж про PlayStation 5. Судячи з інформації, консоль від Microsoft буде трохи крутіше конкурента від Sony, але судити поки ще рано.

геймеры, gettyimages
геймеры, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що експерти розповіли, які автомобілі викрадають найчастіше. Звичайно ж, під прицілом дорогі автомобілі, так як і можна вигідно продати, або ж розібрати на деталі і продавати окремо частинами. Серед усіх крадених авто в Україні лідирують автомобілі марки Toyota.

Як повідомляв Знай.uа експерти назвали дату виходу Sony PlayStation 5. Інсайдери очікують, що новинку покажуть вже 4 червня, так що чекати залишилося трохи менше місяця. Ми практично всі знаємо про консолі, крім її зовнішнього вигляду. Однак до початку літа ми побачимо, як новинка відрізняється від свого попередника, якого показали публіці ще в 2013 році.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Facebook готує велике оновлення для користувачів. Звичайно ж, мова поки йде про Android-версії, а зміни торкнуться самого додатка соцмережі. Швидше за все, найближчим часом оновлення з'явиться і на iPhone.