Експерти з DXOmark перевірили камеру Samsung Galaxy A7, і результати здивували навіть завзятих техн фанів.

Samsung, gettyimages
Samsung, gettyimages

При тому, що його основна камера оцінена лише на 84 бали, що за сучасними мірками небагато, фронтальна заробила ... всього на 1 бал менше! Так, фахівці джерела оцінили фронтальну камеру апарату на 83 бали. Якщо говорити точніше, то ті ж 83 бали смартфон отримав за якість фотографій на фронтальну камеру, а за якість відео - 82 бали. Таким чином, Galaxy A71 обійшов, наприклад, iPhone XS Max, Galaxy S9 +, але поступився OnePlus 7 Pro і Galaxy Note9. Схоже, фронтальна камера в бюджетних смартфонів від Samsung в деякій мірі працює навіть краще камери в топовому iPhone, який на момент виходу продавали за 1200 доларів.

Samsung, gettyimages
Samsung, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Tesla показала головна перевага автопілота їх електрокарів. Виявилося, що автопілоти рідше потрапляють в аварію, якщо брати в порівняння середньостатистичного водія. До того ж, це далеко не межа, оскільки корпорація постійно покращує роботу помічника для водія.

Як повідомляв Знай.uа китайський конкурент Land Cruiser обзавівся дивним тюнінгом. Автомобіль за розмірами дуже нагадує SUV, от тільки після редизайну новинка почала виглядати як мінімум дивно. Втім, з цінником в 22 тисячі доларів іншого очікувати не варто.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Microsoft хоче показати роботу Xbox Series X. І це станеться вже не цього тижня. Можливо, компанія покаже те, про що раніше не повідомлялося, але це малоймовірно. У будь-якому разі компанія раніше свого конкурента Sony покаже консоль у всій красі.