Компанія Microsoft надала велике оновлення операційної системи Windows 10 для партнерів-виробників. Про це повідомив тематичний ресурс з посиланням на анонімні джерела. Відзначається, що виробники вже почали підготовку до випуску пристроїв з встановленою версією Windows 10 May 2020 Update. Оновлення досить великий, так що з'явиться воно не у всіх користувачів одночасно.

Синій екран смерті Windows, pexels.com
Синій екран смерті Windows, pexels.com

Для простих користувачів ПК поширення Windows 10 May 2020 Update почнеться трохи пізніше. Орієнтовно це відбудеться з 26 по 28 травня. У будь-якому випадку, випуск для виробників означає, що Microsoft завершила з усіма запланованими доробками та наладкою. Тепер залишається сподіватися, що оновлення не знищить особисті файли користувачів, або ж просто не виведе з ладу пристрої по всьому світу. Враховуючи, що компанія вже другий рік не може випустити оновлення без жодного мінуса, шанси на адекватну роботу ОС після оновлення дуже малі. Рекомендуємо дочекатися відгуків від користувачів, а вже потім оновлювати гаджети.

Синій екран смерті Windows, pexels.com
Синій екран смерті Windows, pexels.com

Update 10 May 2020 Update, також відоме під номером 2004 і кодовою назвою 20H1 приносить нові функції і змінений інтерфейс голосової помічник Cortana, поліпшення в “Пошуку” Windows і підсистемі Linux, а також безліч невеликих змін в графічному інтерфейсі, включаючи нові значки додатків.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, популярна гра Fortnite в черговий раз побила рекорд. Тепер творці проекту повідомили, що в грі зареєструвалася рекордна кількість гравців - 350 мільйонів. До того ж, одночасно в грі зібралася рекордна кількість геймерів.

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали водневий автобус, який отримав причіп з паливом. Правда, водіям автобусів для керування таким транспортним засобом необхідно мати права на водіння з причепом, але плюсів у новинки більше, ніж мінусів. Приміром, він екологічно чистий, і працює на водні. Запас ходу без дозаправки в районі 350 км, але і це не межа.

Також Знай.uа повідомляв, співробітники Tesla вважають, що Маск шкодить бізнесу і виробництва авто Tesla своїми повідомленнями в соцмережах. Нерідко Маск дозволяє собі гостро реагувати на критику, або ж висувати незвичайні і божевільні ідеї, що подобається далеко не всім користувачам.