Разом з новими флагманськими смартфонами Meizu 17/17 Pro китайська компанія представила зовнішній акумулятор на 10000 маг. Його відмінні риси - підтримка швидкої зарядки і наявність вбудованого дисплея для відображення різної інформації. Так, тепер для повербанков новий тренд - дисплей, який відображає більш точну інформацію про стан заряду в девайсі.

Павербанк, gizchina

Павербанк виконаний в корпусі білого кольору і оснащений двома портами USB Type-A і USB Type-C. Максимальна вихідна потужність складає 22,5 Вт, що дозволить зарядити смартфон менше ніж за годину, якщо телефон також підтримує швидку зарядку.

Між двома роз'ємами розміщено невеликий дисплей, де відображається рівень заряду акумулятора і вихідна потужність. Досить корисна інформація, з допомогою якої можна дізнатися, з якою потужністю смартфон заряджається.

У Китаї новий акумулятор Meizu буде коштувати близько 24 доларів. Дата початку його продажів поки не оголошена.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

дівчина зі смартфоном у руках, фото Pxhere
дівчина зі смартфоном у руках, фото Pxhere

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, популярна гра Fortnite в черговий раз побила рекорд. Тепер творці проекту повідомили, що в грі зареєструвалася рекордна кількість гравців - 350 мільйонів. До того ж, одночасно в грі зібралася рекордна кількість геймерів.

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали водневий автобус, який отримав причіп з паливом. Правда, водіям автобусів для керування таким транспортним засобом необхідно мати права на водіння з причепом, але плюсів у новинки більше, ніж мінусів. Приміром, він екологічно чистий, і працює на водні. Запас ходу без дозаправки в районі 350 км, але і це не межа.

Також Знай.uа повідомляв, співробітники Tesla вважають, що Маск шкодить бізнесу і виробництва авто Tesla своїми повідомленнями в соцмережах. Нерідко Маск дозволяє собі гостро реагувати на критику, або ж висувати незвичайні і божевільні ідеї, що подобається далеко не всім користувачам.