В мережі продають незвичайну Subaru Outback, у якої просто немає задньої частини. Відомий на весь світ універсал для бездоріжжя зробили ще краще. З'явилися збільшені колеса, двигун став потужнішим, і навіть з'явилася лебідка, щоб зачепитися за яке-небудь дерево і витягнути позашляховик з умовного болота. Або кому-то в цьому допомогти. Правда, автомобіль тепер без багажника закритого, таку собі подобу пікапа, але з деякими застереженнями.

Subaru Outback, Facebook

Старий Subaru Outback позбувся задньої частини з величезними вікнами, завдяки яким автомобіль отримав впізнаваний дизайн. Тепер він набагато компактніше, і здатний перевозити габаритні вантажі, якщо порівнювати зі стокової моделі.

Замість закритого кузова - дерев'яне “корито” з металевою основою, в яку можна складати багаж. За автомобіль просять всього лише 3 тисячі доларів.

Subaru Outback, Facebook

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, компанія Meizu представила унікальний павербанк, який має купу крутих функцій. Приміром, він має 2 різних роз'єму для гаджетів, а також цифровий дисплей, що відображає потужність і відсоток зарядки самого повербанка. За новинку попросять сущі копійки.

Як повідомляв Знай.uа голова Xiaomi назвав кращий смартфон компанії за всю її історію. Звичайно ж, мова йде про флагман, який перевернув ринок смартфонів своїми флагманськими на той момент специфікаціями, але низьким цінником.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Microsoft приступила до впровадження травневого update 10, яке принесе купу корисних змін, в тому числі і змінений інтерфейс.