Пам'ятаєте, коли раніше крутість авто визначалося в кінських силах, прискоренні і максимальної швидкості? В даний час, якщо концепт-кар не володіє електричним двигуном і здатністю до самостійного водіння, він або є Ferrari, або хоче ним стати.

Weltmeister Maven, gizchina

Китайська компанія Weltmeister виробляє два електричних позашляховика, EX5 і EX6 Plus, і вони поставляються з цілком респектабельні цінниками. Останній є найновішим з двох і використовує батарею 69 квтг для максимальної дальності 323 миль (520 км) згідно NEDC.

Новий автомобіль від компанії - Maven. Це концепт-кар у форм факторі седана. Зовнішній вигляд може здивувати навіть завзятих автолюбителів, але інтер'єр також показав, що у нього будуть великі дисплеї і дуже мало фізичних кнопок.

Найкраща річ про концепції Maven - її заявлений діапазон автономності. З запасом в 500 миль (800 км) і здатністю заряджати більшу частину акумулятора менш ніж за годину, китайський електромобіль стане кращим серед електрокарів, якщо запас ходу підтвердиться на реальних випробуваннях.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Weltmeister Maven, gizchina

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що дані мільйонів жителів Росії опинилися у відкритому доступі. Причиною цього називають витік даних в одному з російських журналів, на який підписалися користувачі. Тепер база даних може бути в руках хакерів, і вони нею точно скористаються.

Як повідомляв Знай.uа експерти розповіли, які програми шпигують за користувачами. Зазвичай такі програми крадуть дані користувачів, нав'язують рекламу, або ж просто збирають інформацію про інтереси користувача.

Також Знай.uа повідомляв, змінений позашляховик Subaru може похвалитися унікальним корпусом, так як його перетворили в пікап. Навіть лебідку вставили, якщо автомобіль самостійно не зможе вибратися. Правда, перевозити габаритні вантажі потрібно буде навчитися конкретно на цьому авто.