Недавно Apple випустила новий iPhone SE 2020. Смартфон отримав відносно нові компоненти за ціною $ 399 зокрема, це флагманський чіп Apple A13 Bionic, Touch ID і камери, аналогічні iPhone XR. Втім, компанії довелося жертвувати іншими компонентами, щоб зробити ціну на смартфон мінімальною.

iPhone SE 2, фото Apple
iPhone SE 2, фото Apple

Експерти повідомляють, що фактична вартість виготовлення цієї моделі на 18% нижче, ніж iPhone 8, і становить $217. Звичайно, компанія отримає зі смартфона величезну прибуток, адже собівартість гаджета просто мінімальна.

Що стосується внутрішньої материнської плати, то вона майже ідентична iPhone 8 з оновленим чіпом A13 Bionic, яким оснащена серія iPhone 11. Дизайн залишився в стилі iPhone 8, і на відміну від iPhone SE, тут не 3.5 мм аудіороз'єм. Звичайно, це теж вплинуло на ціну, і тепер цей смартфон можна сміливо назвати бюджетним.

iPhone SE 2, фото Apple
iPhone SE 2, фото Apple

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Apple також довелося прибрати деякі апаратні можливості, наприклад 3D, заощадивши при цьому додаткові витрати. Порівняно з флагманської серії iPhone 11 Apple скоротила ємність акумулятора, зробивши його на 60% менше. Акумулятор є слабкою стороною смартфона.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що дані мільйонів жителів Росії опинилися у відкритому доступі. Причиною цього називають витік даних в одному з російських журналів, на який підписалися користувачі. Тепер база даних може бути в руках хакерів, і вони нею точно скористаються.

Як повідомляв Знай.uа експерти розповіли, які програми шпигують за користувачами. Зазвичай такі програми крадуть дані користувачів, нав'язують рекламу, або ж просто збирають інформацію про інтереси користувача.

Також Знай.uа повідомляв, змінений позашляховик Subaru може похвалитися унікальним корпусом, так як його перетворили в пікап. Навіть лебідку вставили, якщо автомобіль самостійно не зможе вибратися. Правда, перевозити габаритні вантажі потрібно буде навчитися конкретно на цьому авто.