Згідно з повідомленнями, що Samsung готує новий гнучкий смартфон Galaxy Fold Lite до запуску разом з новим Galaxy Fold 2. Причина в тому, що Galaxy Fold 2 буде всього на 100 доларів дешевше, ніж його попередник. Втім, платити під 2 тисячі доларів за смартфон може далеко не кожен. На ринку вистачає гідних альтернатив, нехай і не зі складним екраном.

В новому звіті говориться, що Galaxy Fold Lite коштуватиме 1100 доларів. Крім ціни, новий телефон буде поставлятися тільки з можливістю підключення LTE. Більш того, пристрій, мабуть, являє собою комбінацію нових компонентів і по суті торішнього Galaxy Fold.

Гарною новиною є те, що телефон повинен зберегти чіпсет Galaxy Fold 2. Це означає, що у нас буде Snapdragon 865, а обсяг сховища повинен бути скорочений до 256 ГБ. Наявність чіпсету ставить його в один ряд з нинішніми флагманами, також перевершуючи Galaxy Z Flip, який був випущений з торішнім Snapdragon 855+, щоб знизити ціну.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Samsung, gettyimages
Samsung, gettyimages

У звіті також говориться, що Fold Lite не буде мати ультратонкого скла на своєму внутрішньому екрані. Тому якість його зображення буде трохи нижче, ніж у Galaxy Z Flip.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережу злили фото нового Mercedes-Benz S-Class, який покажуть публіці цього року. Правда, шпигуни показали люксовий автомобіль раніше, так що ми можемо споглядати головні зміни. І хоча зовні мало що змінилося, всередині автомобіль повністю змінився.

Як повідомляв Знай.uа китайці представили електрокар з рекордним запасом ходу до 800 км. Правда, до тестів ще рано, але автомобіль позиціонується як рекордсмен за автономності серед електрокарів такого типу.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Apple істотно здешевила вартість SE, і цьому посприяла дешева складання. Експерти повідомляють, що собівартість гаджет вкрай низька.