Як відомо, комплект коліс для комп'ютера від Apple, Mac Pro Wheels Kit коштує 700 доларів. Для кого створений цей продукт, у якого навіть немає затискачів, абсолютно незрозуміло. Можливо, компанія створила його виключно для реклами.

Як би те ні було, колеса знайшли несподіване застосування. Відео з їх застосуванням з'явилися на платформі YouTube, і їх застосували в якості коліс для скейтборда.

Як бачите, реалізація кульгає, але в цілому ви можете використовувати такий скейтборд якийсь час. Складність полягає в прикріпленні коліс до підвісці, оскільки Apple, звичайно ж, не розробила їх для такого використання.

Цілком можливо, що після цього відео в мережі з'являться інші схожі проекти з колесами Mac Pro.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Apple Mac Pro - один з найбільш потужних і дорогих настільних комп'ютерів, які ви можете купити сьогодні. Це особливо важливо, якщо ви вибираєте конфігурацію з великою кількістю процесорів, пам'яті і сховища. Mac Pro може мати до 1,5 ТБ ОЗП, а це означає, що теоретично він може зберігати в пам'яті практично будь-який додаток, яке ви запускаєте.

Комп'ютер Apple тепер доступний в інтернет-магазині Apple. У той час як ціни починаються з 5 999 доларів, Mac Pro досить швидко стає дорожче, оскільки ви додаєте більше SSD-сховища, більш потужний процесор, додаткову оперативну пам'ять та багато іншого.

З усіма доступними варіантами оновлення обладнання ви можете налаштувати Mac Pro на замовлення за ціною 52 599 доларів, що для комп'ютера досить багато.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережу злили фото нового Mercedes-Benz S-Class, який покажуть публіці цього року. Правда, шпигуни показали люксовий автомобіль раніше, так що ми можемо споглядати головні зміни. І хоча зовні мало що змінилося, всередині автомобіль повністю змінився.

Як повідомляв Знай.uа китайці представили електрокар з рекордним запасом ходу до 800 км. Правда, до тестів ще рано, але автомобіль позиціонується як рекордсмен за автономності серед електрокарів такого типу.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Apple істотно здешевила вартість SE, і цьому посприяла дешева складання. Експерти повідомляють, що собівартість гаджет вкрай низька.