На залізничному вокзалі Гамбурга у другій половині дня 13 травня сталася безглузда аварія з міським автобусом транспортної компанії VHH. Автобус врізався в будівлю, і залишився висіти над ескалаторами.

Автобус протаранив вокзал, autocentre

Хоча без постраждалих, на жаль, не обійшлося: 58-річний водій автобуса був госпіталізований з легкими травмами, також постраждав ще один чоловік, але про його стан нічого не повідомляється. Що послужило причиною ДТП, поки невідомо – не виключено, що це людський фактор, можливо, водієві стало погано. Втім, випадок можна назвати вдалим, оскільки при іншому збігу обставин жертв могло бути набагато більше.

Витягувати автобус з будівлі вокзалу Гамбурга приїхав потужний вантажний евакуатор на четырехосном шасі Scania R490 (8х4) зі спецобладнанням OMARS. З допомогою гідравлічних підйомників і потужної лебідки Scania звільнила із залізобетонного полону “гармошку” Mercedes-Benz Citaro. Будемо сподіватися, що такого не повториться.


Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти стверджують, що 24 тисячі додатків для Android злили особисті дані мільйонів користувачів по всьому світу. Мова йде навіть про банківські карти, номери телефонів і справжній імен і прізвищ.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung хоче випустити унікальний гнучкий смартфон за ціною звичайного iPhone. Корпорація вирішила не економити на начинці, так що процесор буде топовим. Втім, експерти стверджують, що гаджет на початку продажів буде продаватися за ціною 1100 доларів, що дешевше навіть топового iPhone.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Tesla відклала вихід суперкара за 200 тисяч доларів. Причин декілька, за заявою Маска. Серед них варто відзначити, що компанія хоче збільшити обсяги виробництва вже існуючих електрокарів, а також відкрити кілька нових фабрик.