Раніше повідомлялося, що компанія Google представить свій новий бюджетний смартфон під назвою Google Pixel 4A вже 22 травня, однак, згідно з найсвіжішими даними, презентація була перенесена на червень. Втім, чекати залишилося недовго, тому що незабаром корпорація добра " представить бюджетник, який, на їх думку, зможе затьмарити iPhone SE, який продається по 400 доларів за базову версію.

смартфон у руках, фото Pxhere
смартфон у руках, фото Pxhere

протягом останніх місяців ходили чутки про те, що ціна Google Pixel 4A буде починатися з позначки 399 доларів. Але на цьому тижні відоме видання 9to5Google опублікувало ексклюзивну інформацію про те, що Google вибрала більш агресивну цінову політику. Згідно з новими даними, версія Google Pixel 4A, яка оснащена 128 ГБ флеш-пам'яті, буде коштувати 349 доларів. Адже очікується ще і версія з 64 ГБ пам'яті. Це дозволить йому пошуковика обійти бюджетник від яблучної корпорації, адже різниця в ціні 50 доларів може стати вирішальним фактором при виборі.

Багато аналітиків вважають ці смартфони прямими конкурентами. Що стосується характеристик, судячи з витоками, Google Pixel 4A отримає екран OLED діагоналлю 5,81 дюйма роздільною здатністю 2340х1080 пікселів з отвором для фронтальної камери роздільною здатністю 8 Мп в лівому верхньому кутку. Очікується, що пристрій буде оснащено однокристальних системою Qualcomm Snapdragon 730 і 6 ГБ оперативної пам'яті, якщо порівнювати з 3ГБ оперативки у iPhone SE. Смартфон отримає акумулятор ємністю 3080 мАч, підтримку 18-ватної швидкої зарядки і одинарну основну камеру на 12 Мп.

Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay
Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти стверджують, що 24 тисячі додатків для Android злили особисті дані мільйонів користувачів по всьому світу. Мова йде навіть про банківські карти, номери телефонів і справжній імен і прізвищ.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung хоче випустити унікальний гнучкий смартфон за ціною звичайного iPhone. Корпорація вирішила не економити на начинці, так що процесор буде топовим. Втім, експерти стверджують, що гаджет на початку продажів буде продаватися за ціною 1100 доларів, що дешевше навіть топового iPhone.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Tesla відклала вихід суперкара за 200 тисяч доларів. Причин декілька, за заявою Маска. Серед них варто відзначити, що компанія хоче збільшити обсяги виробництва вже існуючих електрокарів, а також відкрити кілька нових фабрик.