Відома компанія-розробник Naughty Dog похвалилися в Twitter своїм неймовірним рекордом. Напередодні виходу свого головного творіння останніх років, розробники зуміли зібрати в соціальній мережі три мільйони підписників.

Як відомо, продовження культової гри - The Last of Us Part II - планується до виходу 19 червня ексклюзивно для Sony Playstation 4. Розробка велася кілька років. Після неймовірного успіху першої частини гри, сумнівів ні у кого не виникало, що компанія захоче повторити успіх.

Реліз The Last of Us Part II є одним з найбільш очікуваних в 2020 році. У своїх останній роликах Naughty Dog показали графіком, від якої захоплює дух. Картинка виглядає настільки реалістично, що фанати почали побоюватися, що Naughty Dog схалтурили на сюжеті гри, віддавши перевагу графічній складовій.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше Знай повідомляв, що Naughty Dog опублікувала повідомлення у своєму мікроблозі Twitter про те, що до дня релізу буде регулярно публікувати відеоролики, знайомлять гравців зі своїм дітищем.

"Представляємо нашу нову серію відео "Inside The Last of Us Part II"! Сьогодні і протягом наступних кількох тижнів ми будемо випускати нові епізоди, які ближче познайомляться з грою - від ігрового процесу до обстановки", - йдеться в повідомленні Naughty Dog.

Також Знай повідомляв, що новий трейлер Naughty Dog для The Last of Us Part II, продовження улюбленої гри 2013 року, не обіцяє нічого хорошого для Еллі. Випущений сьогодні - 6 травня - трейлер обіцяє криваве подорож, повне втрат і жалю, мабуть, для всіх учасників.

The Last of Us Part II слід за дорослою Еллі в жадобі помсти. "Після того, як жорстоке подія порушує відносний світ, який Еллі знайшла в Джексоні, вона має намір відновити справедливість у відношенні винних", - йдеться в описі трейлера. "Коли вона полює за ними один за іншим, вона стикається з тяжкими фізичними та емоційними наслідками своїх дій".