Туристи, які повинні відправитися в космос в кінці наступного року в рамках російсько-американського договору, зможуть відзначити настання Нового року безпосередньо в космічному кораблі.

Джерело: сайт Space Adventures

Варто зауважити, що згідно з підписаним торік контрактом між Роскосмосом і компанією Space Adventures, до кінця наступного року вони повинні відправити на МКС двох космічних туристів. Доставку забезпечить російська сторона, тоді як американська сторона відповідає за підбір туристів. А відправляться щасливчики на станцію на кораблі "Союз МС-20", робота з конструювання якого вже ведеться.

Космос, фото Pixabay
Космос, фото Pixabay

Відзначається, що запуск космічного корабля з туристами на борту і одним космонавтом-росіянином, який буде капітаном корабля, імовірно, відбудеться в грудні наступного року. Повернутися на Землю екіпаж корабель повинен буде в січні 2022 року. Отже, туристи вперше в історії зможуть провести рік, що минає, перебуваючи в космічному просторі.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

До слова, в період з 2001 по 2009 рік російські "Союзи" доставили на МКС за контрактами з Space Adventures 7 приватних туристів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Китай запустив у космос новий супутник зв’язку: епічне відео.

Як повідомляв портал Знай.ua Ілон Маск хоче "зігріти" Марс, скинувши термоядерну бомбу.

Також Знай.uа писав, що Ілон Маск знайшов заміну атомним бомбам на Марсі: дзеркала врятують людство.