Тренд на екологічність і “свідому” моду протягом останніх років диктував модній індустрії велику кількість вимог до того, як повинен розвиватись цей ринок. Світова пандемія та карантин лише збільшити кількість прихильників ідеї переформатування світу моди з кількості на якість і довготривалість. Проте це - не єдиний майбутній тренд.

Одяг змінюватиме колір

Сумка, яка змінює колір, скріншот YouTube
Сумка, яка змінює колір, скріншот YouTube

Google працює над створенням нитки, здатної змінювати колір в залежності від електричного заряду, підімкненого до неї.

Одяг і 3D

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Розвиток 3D-принтерів і зменшення цін на такий друк призведе до виникнення цілої хвилі моди на 3D-одяг.

Андрогінність

Андрогінний стиль, фото Pexels
Андрогінний стиль, фото Pexels

Сексуальність та гендерна приналежність активно переосмислюють цими днями, що лише підігріває інтерес до андрогінних образів. Цей тренд популярний серед зірок світової естради доволі давно.

Підбори

Вони програють у боротьбі з фемінізмом: жінки не можуть в реальному житті весь день бігати на підборах по 12 сантиметрів і більше. Проте фешн не здається: ведуться розробки по створенню 18-и сантиметрового взуття, в якому не втомлюється нога.

Позасезонність

Швидше за все, класичний поділ модних сезонів відійде в минуле: світ активно розвивається, люди переїжджають, а світ страждає від екологічної катастрофи. Сум'яття в погоді та консюмеристські заклики “будь особливим” провокуватимуть доступність колекцій усіх сезонів завжди.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Вчені створили шарф, який замінить медичну маску, безпечна мода у тренді.

Як повідомляв портал Знай.ua, Мода на краю географії - як зійти "за свою" у кожному фешн-місті світу.

Також Знай.ua писав, Як змінювалась жіноча мода протягом століття.