Багато хто з нас мріяв у дитинстві стати космонавтами. Однак далеко не у всіх така мрія збулася. Хтось просто залишив її в дитинстві, когось підвело здоров'я, так і, щоб полетіти в Космос, потрібні величезні гроші, які є далеко не у всіх. Але компанія SpaceX вирішила подарувати всім бажаючим можливість почувстовать себе за штурвалом космічного корабля. Більше того - вам доведеться виконати місію стикування з МКС.

Новинка являє собою гиперреалистичный симулятор стикування пілотованого Crew Dragon з Міжнародною космічною станцією. Проект запустили в рамках космічної місії Demo-2, яка запланована на 27 травня 2020 року.

Процедура стикування в Crew Dragon виконується в автоматичному режимі. Однак при необхідності можна перейти на ручне управління. У компанії повідомили, що інтерфейс симулятора відповідає реальному інтерфейсу на борту і запропонували кожному відчути себе космонавтом.

обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, Vodafone підніме тарифи — українцям доведеться затягнути паски тугіше.

Як повідомляв Знай.ua творець Google злив у мережу унікальні фотографії зі Стівом Джобсом - були в секреті майже 15 років.

Знай.uа писав, Honda впровадить Android-функції в новітній мотоцикл.