Поки користувачі насолоджуються безкоштовною можливістю пограти в GTA V, експерти та інсайдери намагаються зрозуміти, коли варто очікувати нову частину. Аналітики повідомляють, що нова версія гри GTA вийде не раніше ніж у 2022 році. І цьому є кілька цілком логічних причин. Приміром, компанія не поспішає з виходом нової серії, так як GTAV, яку показали публіці ще в 2013 році користується популярністю і по сей день.

GTA VI
GTA VI

Інсайдер припускають, що GTA VI вийде вже на нових приставках PS5 і Xbox Series X. Схоже, гра змусить користувачів перейти на нові консолі, так як попередники не зможуть підтримувати гру. У неї точно має пограти кожен завзятий геймер, так як Rockstar ще не підводила своїх фанатів, так і гру розробляють вже 8 років.

GTA V
GTA V

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Honda впровадила в свій флагманський мотоцикл технологію Android. Тепер двоколісний отримав підтримку Android Auto, яка включає в себе відтворення музики, навігацію, відображення вхідних дзвінків, і інші різноманітні функції, які раніше були доступні в авто.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google незабаром представить бюджетник Pixel 4a. Смартфон здивує публіку своєю ціною, і стане прямим конкурентом нового iPhone SE, який продається за 400 доларів. Обидва смартфони мають непогані характеристики, але у Pixel 4a є незаперечна перевага.

Також Знай.uа повідомляв, компанію Google обвинуватили в стеженні за користувачами.