Компанія Apple перенесе на жовтень презентацію нового iPhone з-за впливу пандемії коронавіруса на виробництво смартфонів. Схоже, забути про вірус швидко не вийде. На щастя, презентацію перенесли всього на місяць, так що фанатам смартфонів від яблучної корпорації доведеться почекати.

iPhone SE, скріншот відео
iPhone SE, скріншот відео

За даними джерел видання, пандемія COVID-19 негативний вплив, в тому числі на роботу заводів Apple. До того ж, поставки деталей йдуть від інших компаній, які теж можуть відчувати затримки в постачанні. Коли смартфон почнуть продавати - невідомо. Можливо, до кінця року постачання налагодяться.

iPhone SE 2, фото Apple
iPhone SE 2, фото Apple

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що Volkswagen відмовиться від своїх культових лінійок авто. Тепер корпорація хоче перекинути всі свої ресурси на виробництво електрокарів, так як за ними майбутнє. До того ж, держави у всьому світі сприяють появі електрокарів на ринку, створюючи всілякі пільги як для виробників, так і для покупців.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google розкрила вартість своїх смартфонів Google Pixel 4a і Pixel 5. Повідомляється, що бюджетник буде коштувати в районі 350 доларів, у той час як флагманський буде продаватися за 700 доларів в базово комплектації.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Huawei залишилася без чіпсетів. Продовження санкцій США проти компанії змусило одну із корпорація припинити співпрацювати з китайської Huawei.