Відомий своїми прогнозами щодо продукції Apple аналітик Мін-Чі Куо (Ming-Chi Kuo) поділився цікавою інформацією. За його відомостями, комплект поставки iPhone 12 розсердить мільйони людей, адже туди стануть класти навушники EarPods. Все для того, щоб підвищити попит на бездротові AirPods. Пізніше, компанія вирішила заощадити на навушниках, атк що в комплекті йдуть звичайні дротові власного виробництва.

iPhone SE, скріншот відео
iPhone SE, скріншот відео

Поки неясно, чи стосується це рішення до всієї лінійки iPhone 2020 або до певних моделей з неї. Може бути, навушники не будуть класти в коробку тільки, наприклад, в iPhone 12 без приставки Pro.

Також невідомо, чи буде в комплект входить перехідник для навушників, так як в нових iPhone немає роз'єму для навушників, а сам перехідник коштує чималих грошей. Будемо сподіватися, що компанія все ж укомплектує дорогі смартфони цим аксесуаром.

iPhone SE 2, фото Apple
iPhone SE 2, фото Apple

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що умільці перетворили Honda Civic в гіперкар від Bugatti. Звичайно, під капотом не топовій двигун за тисяч доларів, але віддалено авто все ж нагадує унікальний люксовий спорткар.

Як повідомляв Знай.uа презентацію iPhone 12 перенесли через коронавіруса. Звичайно ж, вся проблема в пандемії, так як збірка від неї постраждав найбільше. До того ж, комплектуючі теж відчувають затримки, що вплине на кількість доступних iPhone 12 в перший час після презентації.

Також Знай.uа повідомляв, смартфон Google Pixel 4a показали вже в коробці. Повідомляється, що смартфон вже збирають, і девайси готові відправитися до своїм власникам, так що чекати залишилося недовго. Нагадаємо, що раніше інсайдери прогнозували презентацію гаджета до консца травня 2020 року.