Підводний рятувальна компанія отримала схвалення, щоб врізатися в уламки Титаніка, зі спробами відновити телеграф Марконі.

Компанія Р. М. С. Titanic переконав федерального суддю у понеділок дозволити йому провести рятувальну операцію цим літом на уламках корабля, який затонув під час першого плавання через Атлантику в 1912 році. Понад 1500 пасажирів корабля загинули і близько 700 вижили.

Титанік, скріншот: YouTube
Титанік, скріншот: YouTube

Постанова, винесена суддею Ребеккою Біч Сміт з Окружного суду США в Норфолку, штат Вірджинія, вніс зміни в постанову суду 2000 року, яке забороняє компанії врізатися в корпус судна для пошуку алмазів і радіопередавачів.

Компанія прагнула послабити обмеження, щоб вона могла повернути телеграфний апарат Титаніка, який, за її твердженням, може бути втрачений назавжди з-за дозволу корабля. Радіопередавач може розкрити деякі секрети пропущеного застережне повідомлення та сигналів лиха, відправлених з корабля.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Титанік, кадр з фільму
Титанік, кадр з фільму

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що умільці перетворили Honda Civic в гіперкар від Bugatti. Звичайно, під капотом не топовій двигун за тисяч доларів, але віддалено авто все ж нагадує унікальний люксовий спорткар.

Як повідомляв Знай.uа презентацію iPhone 12 перенесли через коронавіруса. Звичайно ж, вся проблема в пандемії, так як збірка від неї постраждав найбільше. До того ж, комплектуючі теж відчувають затримки, що вплине на кількість доступних iPhone 12 в перший час після презентації.

Також Знай.uа повідомляв, смартфон Google Pixel 4a показали вже в коробці. Повідомляється, що смартфон вже збирають, і девайси готові відправитися до своїм власникам, так що чекати залишилося недовго. Нагадаємо, що раніше інсайдери прогнозували презентацію гаджета до кінця травня 2020 року.