В магазині цифрової дистрибуції Epic Games Store стартувала роздача покрокової стратегії Civilization VI. Гру можна отримати безкоштовно до 28 травня. Тепер компанія порадує користувачів легендарної стратегією, яка є культовою в жанрі Strategy.

геймеры, gettyimages
геймеры, gettyimages

Звичайно, гра не нова, так як її показали публіці ще в 2016-му році, причому на всіх популярних платформах, включаючи ПК і консолі. На агрегаторі рецензій Metacritic в ПК-версії гри 88 балів зі 100 від критиків і 7 балів з 10 користувачів, так що в якості продукту сумніватися не доводиться. Нагадаємо, що минулого тижня Epic Games Store роздавала гру GTA V, яку можна було отримати абсолютно безкоштовно.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple випустила нове оновлення прошивки iOS 13.5, який порадує публіку довгоочікуваними поліпшеннями. Повідомляється, що функція FaceID, яка може визначити особу власника, може працювати навіть тоді, коли власник одягнув маску.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple засмутила своїх користувачів. Інсайдери повідомляють, що яблучна компанія буде укомплектовувати iPhone 12 звичайними дротяними навушники EarPods.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Google поліпшила роботу браузера Chrome, і тепер він більш захищений.