Ізраїльський стартап REE Automotive і японська корпорація KYB об'єдналися для розробки нової підвіски для майбутніх платформ електромобілів.

Провідний світовий виробник гідравліки KYB запропонує свої полуактивные і активні системи підвіски для інноваційної платформи EV нового покоління REE. Обидва партнери вважають, що їх співпраця “змінить рух товарів, людей і послуг, революционизируя дизайн електромобілів”.

Ми не вперше чуємо про це, тому давайте подивимося, що ж особливого в платформі EV від REE. Найважливіша річ, яку потрібно знати про це, - це інтеграція всіх компонентів трансмісії транспортного засобу (рульове керування, гальмування, підвіска, електронний двигун) в колесо, що компанія називає архітектурним рішенням REEcorner.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково
Показати ще

REEcorner в поєднанні з REEboard, що представляють собою абсолютно плоску платформу, в якій зберігаються батареї, забезпечує “повну свободу дизайну, поліпшені характеристики і безпеку”. За словами ізраїльської технологічної компанії, ця комбінація також дозволяє використовувати її для будь-яких типів транспортних засобів. Партнерство KYB-REE - це перший випадок, коли японська компанія офіційно співпрацює на платформах EV з технологічною компанією.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple випустила нове оновлення прошивки iOS 13.5, який порадує публіку довгоочікуваними поліпшеннями. Повідомляється, що функція FaceID, яка може визначити особу власника, може працювати навіть тоді, коли власник одягнув маску.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple засмутила своїх користувачів. Інсайдери повідомляють, що яблучна компанія буде укомплектовувати iPhone 12 звичайними дротяними навушники EarPods.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Google поліпшила роботу браузера Chrome, і тепер він більш захищений.