Якщо ви шукаєте для свого гаража три машини, які б відповідали холодильника з нержавіючої сталі, можете більше не шукати, оскільки Worldwide Auctioneers пропонує колекцію з трьох фордів з нержавіючої сталі.

На аукціоні Auburn у вересні буде продана з молотка колекція, що включає в себе седан Ford Deluxe 1936 року, Thunderbird 1960 року і Lincoln Continental Convertible 1967 року.

Історія автомобілів починається в 1935 році, коли Ford об'єднався з Allegheny Ludlum Steel, щоб просувати нержавіючу сталь, яка все ще була відносно новим матеріалом. Для цього компанії вирішили виготовити шість седанів Ford Deluxe 1936 з нержавіючої сталі, щоб “продемонструвати виняткову довговічність і естетичну привабливість нового металу”.

Моделі були передані керівникам Allegheny Ludlum, і до моменту їх виходу на пенсію в 1946 році кожна з них подолала понад 200 000 миль (321 869 км). Відомо, що сьогодні збереглися лише чотири приклади, і ця конкретна модель була збережена Allegheny Ludlum.

Після початкового успіху співпраці Ford і Allegheny Ludlum знову об'єдналися в 1960-х роках. Це партнерство породило дві Thunderbirds 1960 року з нержавіючої сталі і три Lincoln Continental Convertibles 1967 року.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Ford з нержавіючої сталі, carscoops

Обидві Thunderbirds мають більше 100 000 миль (160 934 км) на них і досі використовують свій оригінальний вихлоп 60 років потому.

За словами аукціоніста Джона Крузе, тріо є “екстраординарними артефактами динамічною ери інновацій для сталеливарної та автомобільної промисловості Америки. Після довічного ув'язнення Аллегейни Людлум вважає, що вони заслуговують того, щоб зайняти своє місце в значній колекції або музеї, де їх можна буде більш широко оцінити в середовищі колекційних автомобілів для майбутніх поколінь, і ми пишаємося тим, що їм довірили їх продаж”.

Правда, заявленній оцінки немає, як і бажаної суми, яку хочуть отримати з аукціону.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple випустила нове оновлення прошивки iOS 13.5, який порадує публіку довгоочікуваними поліпшеннями. Повідомляється, що функція FaceID, яка може визначити особу власника, може працювати навіть тоді, коли власник одягнув маску.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple засмутила своїх користувачів. Інсайдери повідомляють, що яблучна компанія буде укомплектовувати iPhone 12 звичайними дротяними навушники EarPods.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Google поліпшила роботу браузера Chrome, і тепер він більш захищений.