Компанія Apple перенесе на жовтень презентацію нового iPhone з-за впливу пандемії коронавіруса на виробництво смартфонів. Схоже, забути про вірус швидко не вийде. На щастя, презентацію перенесли всього на місяць, так що фанатам смартфонів від яблучної корпорації доведеться почекати.

iPhone SE, скріншот відео
iPhone SE, скріншот відео

За даними джерел видання, пандемія COVID-19 негативний вплив, в тому числі на роботу заводів Apple. До того ж, поставки деталей йдуть від інших компаній, які теж можуть відчувати затримки в постачанні. Коли смартфон почнуть продавати - невідомо. Можливо, до кінця року постачання налагодяться.

iPhone SE 2, фото Apple
iPhone SE 2, фото Apple

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple випустила нове оновлення прошивки iOS 13.5, який порадує публіку довгоочікуваними поліпшеннями. Повідомляється, що функція FaceID, яка може визначити особу власника, може працювати навіть тоді, коли власник одягнув маску.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple засмутила своїх користувачів. Інсайдери повідомляють, що яблучна компанія буде укомплектовувати iPhone 12 звичайними дротяними навушники EarPods.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Google поліпшила роботу браузера Chrome, і тепер він більш захищений.