21 травня Firaxis Games представили річний абонемент New Frontier Pass для Civilization VI. За задумом розробників, придбавши одразу річний абонемент користувачі отримують шість наборів лідерів цивілізацій і карт, які будуть виходити до березня 2021 року.

У першому наборі користувачам представили дві нові цивілізації, два лідера, новий ігровий режим, нові міста-держави, ресурси і чудеса природи. Набір включає цивілізацію Майя з Пані Шостого неба і Велику Колумбію з Симоном Боліваром, унікальними юнітами (льянера та генералами-команданте) і унікальним поліпшенням - асьендою.

Для українців комплект доповнень коштує 749 гривень.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Відразу після виходу думки користувачів розділилися - багато гравців звинуватили Firaxis Games в пошуках легкої наживи - замість істотних змін, гравцям пропонують нові "шкурки" лідерів і пари свіжих юнітів.

"Всі мої відгуки на цю гру і доповнення були до цього моменту виключно позитивними. У справі: нічого суттєво нового не додалося. Зате тепер, на протязі гри ви бігаєте і весь час щось ремонтуєте, як мерзенній браузерці. В кінці, крім бажання рознести всю карту яким-небудь уберзарядом, включаючи власну цивілізацію, нічого вже не залишається. Крім того, абсолютно точно, це доповнення не варто звірячого, для цієї роботи, цінника. Це друга дика лажа Firaxis, після у**юдочного Xcom chimera squad. До цього моменту я був дуже високої думки про Firaxis Games. Або там коронавірус викосив всіх нормальних розробників, або тупо спилися в самоізоляції. Так не можна. Це нахабство, таке ось підсовувати", - пише користувач Steam Ďǿќ†őŖ ǤřÎŽŽĿЎ .

відгуки в Steam на Civilization VI - New Frontier Pass
відгуки в Steam на Civilization VI - New Frontier Pass

"Як по мені - гроші на вітер. Звичайно досить багато отримаєте - 8 цивілізацій, багато режимів і лідерів. Але толку від цього немає. Що було так і залишилося. Якщо у вас немає залежності на dlc, то точно не треба купувати. За ці гроші можна купити багато класних ігор", - резюмує користувач Steam qR.

відгуки в Steam на Civilization VI - New Frontier Pass
відгуки в Steam на Civilization VI - New Frontier Pass

Деякі користувачі відзначають, що після покупки доповнення та оновлення гри, Civilization VI і зовсім перестала запускатися.

"Доба! Доба минула з моменту установки гри. І у мене до цих пір не запускається гра. У мене і ще й багатьох гравців. (Ні, модів немає і не було, видалялася вже ВСЕ, що якось пов'язано з цивою, гра перестановлювалась, перепровірялася - ефекту немає.) Служба підтримки мовчить. Реакції в обговореннях немає. Патча, звичайно теж немає. Всім раджу витратити 2000 рублів. Дуже круто", - пише користувач Steam Great House.

Раніше Знай повідомляв, що в магазині цифрової дистрибуції Epic Games Store стартувала роздача покрокової стратегії Civilization VI. Гру можна отримати безкоштовно до 28 травня. Тепер компанія порадує користувачів легендарної стратегією, яка є культовою в жанрі Strategy.