Зменшення ваги автомобіля є одним з найбільш ігнорованих способів підвищення продуктивності.

Toyota Camry 1990, reddit

Хоча великі виробники автомобілів часто випускають високопродуктивні моделі з легкими деталями, виготовленими з алюмінію і вуглецевого волокна, існують більш дешеві способи зниження ваги автомобіля. Наприклад, свердлити отвори в кузові.

Наступне фото було розміщене на Reddit і показує, як власник цього автомобіля перетворив його в автомобіль, більше схожий на шматок швейцарського сиру. Судячи по фото це Toyota Camry середини 1990-х (XV10).

Для початку, все передні бічні панелі, двері і задні бічні панелі були просвердлені, імовірно, для видалення зайвого матеріалу, який, на думку власника, надає занадто велику вагу. Більш того, в задньому бампері були просвердлені десятки отворів. Ми впевнені, що це вплине на структурну цілісність автомобіля, але власник явно вважає, що зниження безпеки варто того, щоб заощадити вагу.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Хоча ми впевнені, що Toyota важить трохи менше, ніж раніше, зміни, ймовірно, зробили негативний вплив на шум вітру і, звичайно, на безпеку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, ізраїльський стартап показав майбутнє електрокарів. Компанія показала спеціальну платформу, на якій розміщені акумулятори і колісна база. На таку базу можна встановити кузов авто будь-якого класу, що робить розробку універсальної і затребуваною.

Як повідомляв Знай.uа смартфони на Android і iOS готові відстежувати місцеположення користувачів на період карантину. У теорії, це дозволить мінімізувати кількість заражених.

Також Знай.uа повідомляв, що тюнери перетворили “Гелик” в справжній позашляховик. Автомобіль виглядає солідно, а його колісна база дозволить проїжджати там, де його стокові побратими не зможуть цього зробити.