Гендиректор Alphabet і Google Сундар Пичай вважає, що пандемія коронавіруса призведе до довгострокових змін у світі. Втім, це й так очевидно, адже відновлюватися світ буде багато років, особливо економіка, як світова, так і конкретно країн.

Про це він сказав в інтерв'ю Wired.

Google, gettyimages
Google, gettyimages

Він додав, що лікарня в Стенфорді зараз набагато частіше допомагає пацієнтам на відстані (телемедицина). На думку Пичай, після завершення пандемії лікарня продовжить активно надавати медичну допомогу на відстані. Однак, людям потрібен “загальний досвід”. Правда, на території України роблять так само.

Коронавірус, фото: Getty Images
Коронавірус, фото: Getty Images

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

За його словами, з початку пандемії Google і Alphabet постаралися якомога швидше перевести співробітників на віддалену роботу. Керівництво Google попередило співробітників, віддалений режим роботи, швидше за все, буде продовжений до кінця року, щоб уникнути нових хвиль пандемій. Правда, раніше вчені повідомляли, що вірус повернеться в наше життя вже восени, так як хвороба має сезонний характер. Єдина надія лише на вакцину, яка дозволить поборот коронавірус і створити антитіла.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, ізраїльський стартап показав майбутнє електрокарів. Компанія показала спеціальну платформу, на якій розміщені акумулятори і колісна база. На таку базу можна встановити кузов авто будь-якого класу, що робить розробку універсальної і затребуваною.

Як повідомляв Знай.uа смартфони на Android і iOS готові відстежувати місцеположення користувачів на період карантину. У теорії, це дозволить мінімізувати кількість заражених.

Також Знай.uа повідомляв, що тюнери перетворили “Гелик” в справжній позашляховик. Автомобіль виглядає солідно, а його колісна база дозволить проїжджати там, де його стокові побратими не зможуть цього зробити.