Відома компанія Ubisoft, що займається виробництвом відеоігор, подала позов до суду на корпорацію Google і Apple. Однак, вже через тиждень конфлікт вдалося вирішити і відкликали позов.

Нагадаємо, що французька компанія зажадала у Apple і Google видалити гру, яка є точною копією гри Rainbow Six Siege. Причому в компанії відзначили, що гра копіює практично на 100%, і це стосується не тільки геймплея, але і інтерфейсу і технологій.

фото Getty Images
Apple, Тім Кук // фото Getty Images

Проблему вдалося вирішити досить швидко. Розробники гри Area F2 відключили сервери екшену і оголосили про припинення його підтримки. Розробники кажуть, що хочуть внести зміни в свою розробку і повністю переглянути дизайн.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Після цього компанії Apple і Google видалили гру зі своїх магазинів. Тому Ubisoft довелося просто відкликати позов.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що учені вперше зафіксували народження планети. Щільний диск з пилу і газу був виявлений навколо молодої зірки під назвою AB Aurigae, на відстані близько 520 світлових років від Землі.

Як повідомляв Знай.uа компанія Facebook запровадила захисту від шахраїв і збоченців. Тепер система буде попереджати користувачів про підозри у злодіяннях інших користувачів, які захочуть отримати ваші кошти обманним шляхом.

Також Знай.uа повідомляв, що інженери змогли зібрати рукавичку Залізної людини, додавши в неї плазмовий різак, який здатний прорізати як масло лист металу товщиною до декількох сантиметрів.