Пов'язаний з коронавірусом карантин змусив більшість компаній перейти на віддалену роботу, і згадати про Zoom. Проте, навіть цей сервіс набрид робітником на віддаленій роботі, так що вони масово перебираються в Red Dead Redemption 2.

геймеры, gettyimages
геймеры, gettyimages

З плюсів такого формату Вів'єн відзначає можливість роз'їхатися по конях по закінченню зборів. До цього співробітники просто посміхалися в камеру, доки адмін намагався вимкнути конференцію. До всього в Red Dead Redemption 2 відмінні пейзажі, і можна спілкуватися з колегами за прогулянкою. Досить незвичний формат, але це допоможе хоч якось розбавити обстановку.

В перервах на каву можна просто відійти до вогнища і запустити анімацію готування, щоб тебе не викинуло з гри за бездіяльність.

Правда, серед мінусів варто відзначити, що вартість самої консолі, а також щомісячна плата в 10 доларів за гру.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що учені вперше зафіксували народження планети. Щільний диск з пилу і газу був виявлений навколо молодої зірки під назвою AB Aurigae, на відстані близько 520 світлових років від Землі.

Як повідомляв Знай.uа компанія Facebook запровадила захисту від шахраїв і збоченців. Тепер система буде попереджати користувачів про підозри у злодіяннях інших користувачів, які захочуть отримати ваші кошти обманним шляхом.

Також Знай.uа повідомляв, що інженери змогли зібрати рукавичку Залізної людини, додавши в неї плазмовий різак, який здатний прорізати як масло лист металу товщиною до декількох сантиметрів.