Ніщо не зрівняється з запахом нового автомобіля, і, хоча споживачам у Китаї це не подобається, Audi гарантує, що кожен новий автомобіль, який він випускає, пахне правильно. Німецький автовиробник настільки сповнений рішучості робити автомобілі, які пахнуть приємно, що він використовує “Nose Team”, команду працівників-нюхачей, щоб отримати правильний запах.

“Носова команда” Audi існує з 1985 року і прагне забезпечити максимально нейтральний запах матеріалів і хімікатів, що використовуються в процесі виробництва кожного автомобіля.

Як повідомляє The Drive, команда з п'яти чоловік, які працюють у класі баварського центру якості Audi, оцінюють запах авто за шкалою від одного (“без запаху”) до шести (“«нестерпно”). Такі матеріали, як скло, кераміка і метали, часто оцінюються як єдине ціле, в той час як інші використовувані матеріали повинні бути оцінені нижче чотирьох (“дратівливі”), щоб пройти тестування.

Одним з ключових учасників Audi Nose Team є Хейко Люссманн-Гейгер, який з початку 2000-х років перевіряє, щоб нові моделі Audi пройшли випробування на запах. Він каже, що запах автомобіля - це ключовий елемент комфорту, який може вплинути на досвід володіння автомобілем.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

“На вершині цієї ієрархічної піраміди знаходиться благополуччя клієнта, прямо біля основи - запах”, - каже він. “Якщо покупця зараз дратує цей запах, він більше не буде правильно сприймати всі інші позитивні комфортні властивості автомобіля. Його дуже дратує стрес, викликаний запахом”.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що учені знайшли докази того, що морські істоти пристосовуються до зміни клімату (глобальному потеплінню) в 6 разів швидше, ніж наземні тварини. У теорії, це дозволить мешканцям океанів зберегти свій вигляд завдяки відмінній пристосовності.

Як повідомляв Знай.uа поліція розшукує водія Audi RS6, який сам себе знімав на відео на швидкості в 350 км/год. Він ніс загрозу не тільки собі, але й іншим учасникам дорожнього руху. На щастя, все обійшлося.

Також Знай.uа повідомляв, що учені знайшли зв'язок між різноманітністю міських парків та імунітетом людини.