Дві людини були заарештовані в південній частині Лос-Анджелеса після тривалої погоні c поліцією.

Гонитва почалася після повідомлення про викраденому автомобілі. Вертоліт з ABC 7 швидко почав знімати погоню з пікапом Chevrolet Silverado більше години.

На одному з етапів переслідування поліція розгорнула смугу з шипами вздовж житловий дороги, але кадри, якими поділилися в Instagram, показують, що швидко мислячий водій вміло зупиняє пікап і розгортається, перш ніж наїхати на шипи. Що дивно, виглядає це як кадри з першокласного бойовика.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що учені знайшли докази того, що морські істоти пристосовуються до зміни клімату (глобальному потеплінню) в 6 разів швидше, ніж наземні тварини. У теорії, це дозволить мешканцям океанів зберегти свій вигляд завдяки відмінній пристосовності.

Як повідомляв Знай.uа поліція розшукує водія Audi RS6, який сам себе знімав на відео на швидкості в 350 км/год. Він ніс загрозу не тільки собі, але й іншим учасникам дорожнього руху. На щастя, все обійшлося.

Також Знай.uа повідомляв, що учені знайшли зв'язок між різноманітністю міських парків та імунітетом людини.