Ще в кінці 2019 року Ілон Маск повідомив, що Tesla Cyber Truck буде на 5 відсотків менше у всіх вимірах. Але виконавчий директор з тих пір змінив свою думку.

Tesla CyberTruck, tesla

Нещодавно Ілон Маск повідомив у Twitter, що після консультації з головним дизайнером автовиробника Францем фон Хольцхаузеном він вирішив, що серійна модель буде “значною мірою” такого ж розміру, як і авто, яке показали під час презентації в 2019 році.

“Переглянув дизайн з Францем минулої ночі. Навіть якщо авто буде на 3% менше, це занадто сильне зміна. - написав Маск в Twitter.

Це дещо дивно. Під час сегмента з Лено Маск сказав, що важливо, щоб Тесла зменшив розмір Cybertruck, щоб він міг поміститися в звичайному гаражі. Якщо його пропорції залишаться незмінними для виробництва, він буде просто занадто великим для гаражів більшості клієнтів. Також дивним є той факт, що Tesla знадобилося більше шести місяців з моменту презентації, щоб зрозуміти, наскільки вона повинна бути великою, що свідчить про те, що проектні роботи тривають.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Ілон Маск, фото з вільних джерел
Ілон Маск, фото з вільних джерел

Нагадаємо, що авто покажуть вже в 2021-2022 році.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережі з'явилося відео погоні поліцейських США за пікапом, який викрали. На самому відео один з водіїв вміло уникнув потрапляння авто на шипи, і виглядало це як у першокласному бойовику.

Як повідомляв Знай.uа вчені створили пристрій, яке зможе передати смак на відстані. Сам гаджет потрібно притуляти до мови, а гелі з різними смаками будуть генерувати унікальний смак для кожної їжі.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Facebook представила новий сервіс для дзвінків. З його допомогою можна зрозуміти, чи готовий чоловік розмовляти, або він просто зайнятий. До того ж, групові дзвінки теж є в списку функціоналу.