Розробник і колекціонер Джуліо Зомпетти поділився в твіттері фотографіями раннього прототипу iPod touch 3-го покоління з камерою на задній панелі. У серпні 2009 року кілька авторитетних видань, включаючи MacRumors, отримали в своє розпорядження фотографії прототипу плеєра Apple з камерою.

iPod touch 3, ithere

Однак у вересні 2009 року Apple представила iPod touch без камери. Схоже, компанія довелося йти на компроміс, адже з камерою ця версія так і не з'явилася. Проте, компанія не стала забирати назад гаджети з камерою, так що більшість з них вже в руках колекціонерів. Про ціну такого унікального гаджета не повідомляється, але цей апарат явно залишається бажаним для величезної кількості людей.

iPod touch 3, ithere

Пізніше прототип iPod touch 3-го покоління з камерою показали на відео в травні 2010 року, а в квітні 2020 його виставили на eBay. Камера в плеєрах Apple з'явилася восени 2010 року разом з виходом iPod touch 4-го покоління.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

iPod touch 3, ithere

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти з DxOMark перевірили iPhone 11 на якість звуку. На диво, смартфон впорався з усіма завданнями, і навіть зайняв 5 місце в списку. Не дивно, що він є найбільш продаваним смартфоном за 2020 рік.

Як повідомляв Знай.uа компанія Tesla знизила ціни на свої авто. На деякі з моделей діє знижка в 2500 доларів, а на деякі й зовсім 5 тисяч доларів, що досить непогано, враховуючи популярність електрокарів.

Також Знай.uа повідомляв, що учені виявили останки мамонтів, які загрузли в болоті. Що дивно, на цьому болоті була побудована військова база, але це не завадило археологам зробити сенсаційне відкриття.