У мережі показали унікальний відеоролик із запуском космічного корабля з туристами на Міжнародну космічну станцію. Так, його відзняли пасажири літака, які в момент старту, пролітали поруч.

Варто зауважити, що 30 травня компанія Ілона Маска SpaceX вперше за майже 10 років запустила на Міжнародну космічну станцію американський космічний корабель з двома астронавтами на борту, який називається Crew Dragon.

Запуск космічного корабля: фото: Getty Images

До цього ж американці літали на МКС на російському "Союзі", і коштувало така поїздка для одного астронавт - $90 мільйонів. У той час як компанія SpaceX буде це робити лише за 50 мільйонів доларів.

Наразі ж після цього грандіозного запуску, за яким спостерігав весь світ, у мережу потрапив ролик з борту одного з літаків, пасажирам якого вдалося зафіксувати це видовище просто з ілюмінаторів судна.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Найбільше пощастило пасажирам цього рейсу. Вони спостерігали старт просто з ілюмінаторів", підписали ролик в мережі.

Больше всех повезло пассажирам этого рейса. Они наблюдали старт прямо из иллюминаторов.

Geplaatst door Sergey Naumovich op Zaterdag 30 mei 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, запуск космічного корабля до МКС Crew Dragon з астронавтами було відкладено через погодні умови за 16 хвилин до старту.

Як повідомляв портал Знай.ua, SpaceX уперше за останні 10 років повинна була відправити астронавтів NASA в космос з території США.

Також портал Знай.uа писав, що SpaceX випустила симулятор стикування з МКС.