Офіційна презентація ігор для консолі PlayStation 5 відбудеться вже 4 червня в 23:00 за київським часом.

Дату заходу компанія Sony оголосила на офіційній сторінці в Twitter.

В годинникової презентації глядачі зможуть побачити планируеміе до віпуску ігри різних студій. Також геймери передчувають побачити новий дизайн консолі. Трансляція події у прямому ефірі буде проходити на сервісах Twitch і YouTube.

Цікаво, що дата заходу залишалася загадкою навіть для багатьох творців ігор - в Sony дуже серйозно ставляться до можливих витоків інформації.

PlayStation 5 \\ фото Sony
PlayStation 5 \\ фото Sony

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

За словами президента Sony Interactive Entertainment Джима Райна, PlayStation 5 надійде в продаж одночасно у всіх країнах світу в кінці 2020 року. Вартість нової консолі поки не оприлюднюється, її обіцяли оприлюднити пізніше.

Зацікавити шанувальників відеоігор в Sony спробували за допомогою короткого тізера - ймовірно, на ньому представлений контролер до PS5.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Sony назвала головна перевага нової PlayStation 5, і це не передова графіка.

Як повідомляв портал "Знай.ua" В мережі показали дизайн майбутньої Sony PlayStation 5, фото.

Також "Знай.ua" писав, що Sony PlayStation 5 засвітилася на нових рендерах, виглядає просто приголомшливо.