Продаж смартфонів і планшетів у першому кварталі цього року сильно постраждав із-за тривалої пандемії COVID-19. Втім, інші гаджети, такі як розумні годинник, браслети, бездротові навушники навпаки почали рекордно швидко продаватися.

AirPods Pro, IT-HERE
AirPods Pro, IT-HERE

Відповідно до звіту IDC, у першому кварталі цього року на ринку з'явилося 72,6 мільйона переносних пристроїв, зокрема, фітнес-трекери, розумні годинник і бездротові навушники. Це на 29,7% більше порівняно з аналогічним періодом минулого року. Схоже, портативні пристрої набирають популярність серед користувачів мережі. І це не дивно, адже вони з кожним роком пропонують все більше функцій, і при цьому ціна з кожним роком знижується.

AirPods Pro, Лайфхакер
AirPods Pro, Лайфхакер

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Sony оголосила дату виходу нової консолі PlayStation 5. Під час презентації ми зможе дізнатися фінальний дизайн приставки, а також ключові особливості, які змушують геймерів купити цей девайс.

Як повідомляв Знай.uа компанія Facebook представить свою версію TikTok. Нагадаємо, що компанія-творець популярного додатка знаходиться в Китаї, так що компанія хоче випустити свою, “американську” версію.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти вирішили порівняти автономність декількох версій iOS 13. У результаті, деякі з версію вживають трохи більше енергії при тих же діях. Втім, у реальному житті ця різниця буде практично непомітною.