У той час як в останні роки Китай почав випускати деякі дійсно “світового класу” автомобілі, в країні все ще є кілька дивних, безглуздих і дешевих автомобілів, три з яких показані на відео нижче.

Китайський триколісний автомобіль, скріншоти

Навіть якщо ви не розумієте ні слова по-китайськи, на відео показані забавні тести в стилі Top Gear і три по-справжньому химерних автомобіля, які будуть проходити випробування.

Перший з трьох представлених автомобілів виглядає як дешева підробка всемогутнього Bugatti Chiron.

Далі слід цікаво виглядає помаранчевий автомобіль, який продається на місцевому ринку під назвою Dayang Chok. Він має електричну трансмісію.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нарешті, що не менш важливо, це інтригуючий триколісний автомобіль, не схожий за формою на Robin Reliant. Він використовує встановлений ззаду бензиновий двигун і, мабуть, найбільш важкий в управлінні на швидкості, оскільки має тенденцію порушувати одне із задніх коліс з асфальтом під час повороту.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Sony оголосила дату виходу нової консолі PlayStation 5. Під час презентації ми зможе дізнатися фінальний дизайн приставки, а також ключові особливості, які змушують геймерів купити цей девайс.

Як повідомляв Знай.uа компанія Facebook представить свою версію TikTok. Нагадаємо, що компанія-творець популярного додатка знаходиться в Китаї, так що компанія хоче випустити свою, “американську” версію.

Також Знай.uиа повідомляв, що експерти вирішили порівняти автономність декількох версій iOS 13. У результаті, деякі з версію вживають трохи більше енергії при тих же діях. Втім, у реальному житті ця різниця буде практично непомітною.