Toyota Supra 2020 року була однією з найбільш обговорюваних спортивних автомобілів за останні 18 місяців, і, хоча неважко знайти хороші приклади для продажу на ринку старих автомобілів, ми натрапили на те, що майже напевно є найдешевшою моделлю Supra в даний час.

Згоріла Supra, carscoops

Не секрет, що ця Supra перебуває у справді поганому стані.

Оголошений для продажу через Copart, автомобіль був спалений, і є не більш ніж шматком розплавленої сталі.

Copart нерідко продає згорілі спортивні автомобілі і суперкари з причин, які ми досі не можемо повністю пояснити. Від цієї Супры не залишилося абсолютно нічого, що могло б мати якусь грошову цінність, і було б краще, якщо б автомобіль був відправлений на смітник і, можливо, перероблений. Швидше за все, якщо хтось насправді купить цю зруйновану Супру, він заплатить більше, завантажуючи її на вантажівку і перевозячи, ніж за сам автомобіль.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Згоріла Supra, carscoops

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Sony оголосила дату виходу нової консолі PlayStation 5. Під час презентації ми зможе дізнатися фінальний дизайн приставки, а також ключові особливості, які змушують геймерів купити цей девайс.

Як повідомляв Знай.uа компанія Facebook представить свою версію TikTok. Нагадаємо, що компанія-творець популярного додатка знаходиться в Китаї, так що компанія хоче випустити свою, “американську” версію.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти вирішили порівняти автономність декількох версій iOS 13. У результаті, деякі з версію вживають трохи більше енергії при тих же діях. Втім, у реальному житті ця різниця буде практично непомітною.