зокрема, власник автосалону 'San Leandro Chrysler Dodge Jeep RAM SRT' в Каліфорнії виявив, що понад 50 автомобілів було викрадено з автосалону FCA у розпал широко поширеного мародерства в місцевому окрузі Аламеда та інших частинах США.

Кадри з грабежами, спровокованими громадянськими заворушеннями після смерті Джорджа Флойда під час перебування під вартою в поліції в Міннеаполісі 25 травня, потрапили в соціальні мережі в понеділок, показуючи, що кілька Dodge Challengers і Chargers були викрадені з дилерського ділянки в Сан-Леандро.

В бесіді з CBS Local власник дилерського центру San Leandro Chrysler Dodge Jeep Ram Карлос Ідальго сказав, що з автосалону і паркування було викрадено близько 50 автомобілів, включаючи “майже всі” потужні моделі Dodge Challenger Hellcat і Dodge Charger Hellcat, багато з яких, мабуть, продавалися за цінами від трохи менше 60 000 доларів США і вище до 90 000 доларів США. Серед викрадених автомобілів був Dodge Charger 2020 року SRT Hellcat Widebody Daytona 50th Anniversary Edition, пофарбований у білий колір, вартістю у виставковому залі 90 995 доларів.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Поліція поки не може зловити викрадачів, так як зайнята іншими, більш важливими справами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Adidas почне виробництво спортивного взуття, і при цьому кількість відходів буде дорівнює нулю. У компанії вирішили використовувати трохи інші матеріали у взутті, що не впливатиме негативно на навколишнє середовище.

Як повідомляв Знай.uа експерти назвали топ-10 найпотужніших смартфонів. Дивно, але список захопили китайські флагмани, які мають рекордну кількість оперативної пам'яті.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі продають повністю згорілий спорткар Supra. Правда, від авто там нічого крім купи металу не залишилося. Напевно новий покупець витратив більше грошей на евакуатор, ніж на саме авто.