Китайське додаток TikTok піддалося жорсткій критиці за цензуру публікацій темношкірих, пов'язаних з хэштегами Black Life Matters. За наявними даними, компанія рекомендує алгоритми, які передбачають придушення відео у темношкірих користувачів мережі. З тих пір TikTok приніс вибачення і зараз вживає дій для вирішення цієї проблеми.

смартфон у руках, фото: pxhere
смартфон у руках, фото: pxhere

Згідно з повідомленнями, TikTok створить “Комітет по різноманітності творців”, щоб сприяти визнанню мультикультуралізму і творчості. Компанія заявила, що вона також перегляне свою стратегію огляду, створить нову “зручну для користувача” програму зворотного зв'язку і розробить новий портал для творців, щоб розширити спілкування між творцями і надати його ширшому колу авторів.

смартфон, фото Pxhere
смартфон, фото Pxhere

TikTok заявив, що візьме участь у заході “Black Out Tuesday”, запланованому на вівторок музичною індустрією для “підтримки спільноти темношкірих”. Крім того, TikTok пообіцяв 3 мільйони доларів, щоб допомогти некомерційним організаціям спільнот. Крім того, він також пожертвує 1 мільйон доларів для вирішення “проблеми расової несправедливості і нерівності”. Тим не менш, TikTok не перерахував назви яких-небудь конкретних організацій для отримання коштів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що мародери у США вкрали 50 рідкісних авто, вартістю від 60 тисяч доларів за кожну. Дивно, але поліція не стала шукати викрадені авто, так як у неї є справи куди важливіші.

Як повідомляв Знай.uа у США масово відкликають нові автомобілі Ford Mustang. Повідомляється, що з-за неправильного розташування камери, у зв'язку з чим деякі функції для допомоги водіння можуть працювати некоректно, що може призвести до аварій в подальшому.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple просить власників iPhone оновити свою ОС до актуальної версії. За заявами компанії, оновлення виправляє небезпечну вразливість, якою можуть скористатися хакери.