Драматичні кадри з Тайваню показують, як біла Тесла Model 3 врізається у вантажівку, який перекинувся на шосе.

В повідомленнях стверджується, що все почалося в понеділок вранці, коли на Національній автостраді 1 перекинувся фургон з продуктами для сніданку.

У той час як рух біля вантажівки сповільнилося, щоб не вдарити його, біла Tesla Model 3 була захоплена камерами спостереження, коли вона врізалася прямо у вантажівку. Місцеве новинне видання повідомляє CNA, що водій включив “систему допомоги при підйомі автомобіля” і очікував, що автомобіль буде гальмувати сам по собі.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

“Поліція заявила, що водій електромобіля Tesla Хуан заявив, що система допомоги автомобіля включена, а швидкість зафіксована на рівні 110 кілометрів на годину”, - йдеться в статті при перекладі на англійську мову. “Він думав, що машина сама виявить перешкоду і автоматично гальмує, але він був здивований, що машина не сповільнила рух”.

Хоча ще невідомо, чи означає це, що автопілот був включений, можна було б очікувати, що включиться автономне екстрене гальмування автомобіля (AEB). Безпосередньо перед тим, як Тесла врізається у вантажівку, можна побачити людину, що намагається зупинити водія.Стверджувалося також, що подушки безпеки автомобіля не були задіяні при аварії.

На щастя, ніхто не постраждав у аварії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що мародери у США вкрали 50 рідкісних авто, вартістю від 60 тисяч доларів за кожну. Дивно, але поліція не стала шукати викрадені авто, так як у неї є справи куди важливіші.

Як повідомляв Знай.uа у США масово відкликають нові автомобілі Ford Mustang. Повідомляється, що з-за неправильного розташування камери, у зв'язку з чим деякі функції для допомоги водіння можуть працювати некоректно, що може призвести до аварій в подальшому.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple просить власників iPhone оновити свою ОС до актуальної версії. За заявами компанії, оновлення виправляє небезпечну вразливість, якою можуть скористатися хакери.