“Елеонора Мустанг” з фільму “Викрасти за 60 секунд” є культовим авто, так що не секрет, що на дорогах з'являються точні копії авто з фільму.

Враховуючи популярність автомобіля, ймовірно, не дивно, що репліки стикаються з низкою юридичних проблем. Ми згадували їх раніше, так як в 2018 році ми говорили, що компанія Fusion Motor отримала права на створення “офіційно ліцензованих фастбэков Елеонори Мустанг”.

Звичайно, правові питання не широко відомі, і один з ютуберов-автолюбителів виявив їх не найбільш вдалий час. У відео, завантаженому днями, він розповів про свій проект, який передбачав встановлення кузова Fastback 1967 року на шасі Mustang GT 2015 року.

У той час як збірка пройшла відмінно і включила деякі сучасні функції в “старий” автомобіль Mustang, все швидко пішло не так. За словами блогера, він виявив, що Елеонора Мустанг захищена авторським правом і торговою маркою, і це означає, що ви не можете відтворити його зовнішній вигляд без належного дозволу.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

В результаті складання відео було видалено, і він повідомляє, що автомобіль тепер “належить Gone In Sixty Seconds”. Схоже, що юристи втрутилися і зупинили проект. Зокрема, назва кліпу звучить так: “Мій адвокат змусив мене змінити назву цього епізоду, щоб мені не пред'явили позов”.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що мародери у США вкрали 50 рідкісних авто, вартістю від 60 тисяч доларів за кожну. Дивно, але поліція не стала шукати викрадені авто, так як у неї є справи куди важливіші.

Як повідомляв Знай.uа у США масово відкликають нові автомобілі Ford Mustang. Повідомляється, що з-за неправильного розташування камери, у зв'язку з чим деякі функції для допомоги водіння можуть працювати некоректно, що може призвести до аварій в подальшому.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple просить власників iPhone оновити свою ОС до актуальної версії. За заявами компанії, оновлення виправляє небезпечну вразливість, якою можуть скористатися хакери.