Ще кілька нововведень iOS 14 були розсекречені. Згідно з даними, отриманими з ранньої збірки iOS 14 в наступному поколінні ОС для iPhone з'явиться вбудований перекладач в браузері Safari і підтримка стилуса Apple Pencil на веб-сайтах. Досить зручна функція. Швидше за все вона зроблена для смартфонів з великими екранами. Подібне раніше використовували смартфони Samsung Galaxy Note, які продавалися з вбудованими в корпус стилусами.

Apple Watch, gettyimages
Apple Watch, gettyimages

Перекладач в браузері Safari в iOS 14 буде працювати локально, використовуючи машинне навчання. Схоже, компанія створила власний перекладач, або купила її в іншій компанії. Це дозволить виконувати переклад тексту на сайти без підключення до інтернету, так що всі словники і файли перекладача будуть вбудовані в сам смартфон.

фото Getty Images
Apple, Тім Кук // фото Getty Images

Крім цього, дані про перекладений текст не будуть відправлятися в Apple.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 5 покажуть публіці в найближчим часом, і у компанії розповіли про ключові особливості нового гаджета. Повідомляється, що новий девайс, зможе працювати з безконтактної оплатою навіть на території України, що точно порадує фанатів корпорації.

Як повідомляв Знай.uа компанія Bosch представила унікальний сервіс, який може врятувати мільйони життів. При падінні з мотоцикла з будь-якої причини, система буде викликати на місце ДТП швидку та інші служби, щоб підвищити безпеку їздця.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Google додала підтримку iPhone в сервіс USB-C Titan. На сьогоднішній день вона вважається чи не найкращою на ринку, і все це поміщається в корпус флешки.