Компанія Microsoft в екстреному порядку звернулася до користувачів. Після невдалого update 10 в компанії офіційно заявили, що вийшов апдейт проблемним.

Microsoft, gettyimages
Microsoft, gettyimages

Крім того, розробники оприлюднили список виявлених проблем, що виникають при впровадженні патча, а також порекомендували деяким користувачам не поспішати з установкою нової версії.

Також повідомляється, що компанія хоче відкотити це оновлення, і випустити вже виправлену версію. Втім, нічого нового, так як вже не перший раз оновлення Windows 10 настільки погано працює на комп'ютерах. Будемо сподіватися, що виправлена ОС з'явиться в доступі вже найближчим часом.

Microsoft, Comss
Microsoft, Comss

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, вчені з NASA повідомили, що до Землі наближається небезпечний астероїд великих розмірів. Правда, він не буде знаходитися дуже близько до Землі, так що переживати точно не варто. Але в ширину космічне тіло досягає 570 метрів.

Як повідомляв Знай.uа експерти розповіли, чого чекати від виходу iOS 14, яку представлять вже під кінець цього місяця. Наприклад, з'явиться вбудований перекладач, а також підтримка стилуса Apple Pencil, який раніше використовувався на планшетах компанії.

Також Знай.uа повідомляв, що оновлений браузер від Microsoft став доступним всім користувачам Windows 10. тепер Microsoft Edge буде вбудованим браузерів в Windows 10, так тчо після оновлення він з'явиться на ПК у кожного користувача.