Згідно зі звітом Bloomberg, генеральний директор Broadcom Хок Тан згадав про “затримці основного продукту”. На жаль, він не вказав назву компанії, але легко зрозуміти, що він говорить про Apple. Broadcom є одним з найбільших постачальників компонентів для iPhone. Наприклад, у січні цього року компанія отримала від Купертіно замовлення на 15 мільярдів доларів. Нинішнє покоління моделей iPhone оснащене обладнанням Bluetooth і Wi-Fi від Broadcom. За словами аналітика Moor Insights, Broadcom може поставляти компоненти LTE і навіть 5G для майбутніх iPhone.

iPhone SE, скріншот відео
iPhone SE, скріншот відео

Відомо, що Broadcom намагається попередити інвесторів, що традиційне зростання доходів у третьому кварталі, ймовірно, буде перенесений на четвертий квартал 2020 року. Однак він також заявляє, що “нічого не змінилося з точки зору дизайну, нічого не змінилося з точки зору змісту”.

Компанія дотримується вересневого графіка запуску вже кілька років. Проте продажі iPhone XR були відкладені, і пристрій з'явився на ринку тільки в листопаді. Згідно з повідомленнями, саме це і повинно статися з iPhone 12 серії. Apple може розкрити їх у вересні, але нові пристрої з'являться на ринку на початку вересня. Згідно з повідомленнями, розробка нових пристроїв 2020 року зайняла більше часу, ніж очікувалося, оскільки пандемія не дозволила інженерам Apple поїхати в Китай для завершення розробки.

iPhone 12, фото YouTube
iPhone 12, фото YouTube

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Кілька аналітиків Apple вказують на листопадовий запуск серії iPhone 12. Правда спливе в найближчі тижні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, вчені з NASA повідомили, що до Землі наближається небезпечний астероїд великих розмірів. Правда, він не буде знаходитися дуже близько до Землі, так що переживати точно не варто. Але в ширину космічне тіло досягає 570 метрів.

Як повідомляв Знай.uа експерти розповіли, чого чекати від виходу iOS 14, яку представлять вже під кінець цього місяця. Наприклад, з'явиться вбудований перекладач, а також підтримка стилуса Apple Pencil, який раніше використовувався на планшетах компанії.

Також Знай.uа повідомляв, що оновлений браузер від Microsoft став доступним всім користувачам Windows 10. тепер Microsoft Edge буде вбудованим браузерів в Windows 10, так що після оновлення він з'явиться на ПК у кожного користувача.